Glavni čimbenici koji određuju kvalitetu i cijenu od aluminijskih ploča ploča

- Sep 11, 2017 -

Aluminijskih materijala za strop su aluminijske legure, može biti bez čistog aluminija. Ali zbog različitih legura sadržaja uzrokovane mehanička svojstva aluminijske legure je drugačiji, trenutni domaće korištenje malih boginja materijala za aluminijske legure je podijeljen u pet razreda:

Prvi razred: aluminij-magnezij legure, također sadrži dio mangana, najveća prednost materijal je dobar antioksidativni kapacitet, a zbog sadržaja mangana, pa imaju određene čvrstoće i krutosti, je idealan materijal za napraviti male boginje. Kina je jugozapad tvornice aluminija aluminij obrada izvođenje od najstabilnijih.

Drugi razred: legure aluminij-mangan, čvrstoće materijala i krutosti bolje od aluminij-magnezij legure. Ali antioksidativni kapacitet je nešto niži od aluminij-magnezij legure. Kao što su obje strane provodi zaštitni tretman, u osnovi riješiti njegov antioksidativni kapacitet nije dobar kao nedostatke aluminij-magnezij legure, domaći Ruimin aluminijske aluminijske obrada izvođenje od najstabilnijih.

Treći razred: aluminijske legure, legure mangana, magnezija manje. Tako njegova čvrstoća i krutost su znatno niže od aluminij-magnezij legure i legure aluminija-mangan (ali njegova cijena je skupo). Zbog njegova mekana, lako se obrađuje, kao čeznuti kao određene debljine, osnovne upoznati osnovne ravnost