Probijanje aluminijski Panel dizajn---Lanac restorana

- Nov 30, 2017 -

U pogledu hrane, dekoracija stil restoran čini beznačajnim. Ona može samo pružiti mjesto za kupce, ukras stilovi su sebe reklamiraju, dok drugi gosti sanjarenje. To je bez sumnje da to nije tako tvrdoglav. Tako na početku ovog projekta jedini faktor smatrali smo je: mora biti suvremeni.


pogled na aluminijske ploče ukras

4.jpg
   5.jpg

Blagovaona zapravo je multi-senzorni iskustva; uzbuđenje indeks je neočekivan poticaj. Dakle, stvaramo čudan prizor za ljude dok su poznate stvari kako bi dobili puni i kompliciran iskustvo.


Dizajn interijera probijanje aluminijske ploče

6.jpg    11.jpg

Svjetlo je alat koji se koristi za prikazivanje emocije, uvijek ima temperaturu.

11.jpg    12.jpg    13.jpg    15.jpg    

Aluminij je uvredljiv i zaštitnih materijala, što je rezultiralo u smislu krize i nesigurnosti. To je bez sumnje najbolji način brza na čudno mjesto. Cijeli projekt je završen a split od jednog materijala. To je virtualna i stvarnost intervalima, višeslojne fuzzy superpozicija vizualni doživljaj. Izrada čudne i zanimljive atmosfere. Također, to održava vezu između blokova. Veličinu bloka određen osjećaj sigurnosti.


aluminijske ploče kao materijal

1.jpg 2.jpg


Svaki komad probijanje particije je tražilo. Otkriva nam priču o ljudima i događajima. Tijek priče su živo, samo to kao slikovnih simbola, jednom vidio si to, nestala je.

8.jpg 9.jpg