Nacionalna palača Dachang - klasični elementi aluminijuma pokrivaju ploču za oblaganje kamilom

- Dec 05, 2017 -

Dachang National Palace uče iz lokalne arhitektonske kulture i bit izgradnje različitih etničkih skupina u Kini, u kombinaciji s tradicionalnom kulturom i suvremenim arhitektonskim tehnikama, stvoriti kulturnu posjetnicu zemlje.


5.jpg


Vodeni sustavi Dachang National Palace odvajaju zgradu i okolno mjesto. Koji oblik čine kulturni otok, Ukupni oblik znači "orijentalni biser", dok je glavna zgrada baš kao i fuzija bisera s kineskom kulturom, mozaikom na ovom plodno tlu. Glavna zgrada je prelijepa i svijetla. Arhitektonsko modeliranje je sažeto, veličanstveno, odražavajući kinesku naciju inkluzivnu inovaciju i samoobnovu osnovne vrijednosti. U zgradi oko prostora kolonade simbolizira nacionalnu jedinstvo i zajednički prosperitet.


1.jpg


4.jpg


Oblik vanjskog kruga i unutarnjeg kruga je poseban, rupice polja se postupno smanjuju od dna do vrha, a konačno spoj glazbene tehnike simbolizira šarenu nacionalnu kulturu u toj mješavini, znači jedinstvo svih etničkih grupama i zajedničkom castingu svijetlu budućnost.


2.jpg


3.jpg


Aluminijska ploča za oblaganje kamena je oblik umjetničkog izričaja za ploču aluminija od zavjesa zid , s aluminijskim pločama iz različitih umjetničkih uzoraka, nije samo dekorativni efekt i može odražavati različite građevine u ime kulture.