Šupljinu aluminijski nosači ploča

Šupljinu aluminijski nosači ploča

Specifikacija: prilagođeno

Debljina: obično 1,5-3,0 mm

Površinska obrada: Poliester plastificiran, PVDF obložena, Termalni ispis, mramorni efekt liječenja

Materijal: Aluminijska legura 1100, 3003, 5257, 6061 serije

Zemlja porijekla: Guangdong China

Detalji o proizvodu

Šuplje van aluminijski nosači ploča je arhitektonski oblik zavjese zid aluminijske konstrukcije ploča, izdubiti na aluminijske ploče različite umjetničke obrasce, ne samo dekorativni učinak, ali također može odražavati različite građevine u ime i kultura.

Šuplje van zavjese zidni paneli treba da aluminijska ploča proizvođači imaju visoke inteligencije i visoko precizni CNC opreme i potrebu za profesionalni dizajnerski tim, prema nacrtima programiranje obrade, stvoriti savršen umjetnosti izdubiti aluminija pravokutna ploča stvarajući.

CNC Strojna obrada i numeričko upravljanje gradnja je kroz korištenje CNC oprema za obradu materijala i digitalni izgradnju "digitalne" i "Izgradnja" koncept cijepljenje, počeo ponovno definirati izvorni arhitektonski diskurs.

Šupljina se zavjese zid je pod podršku svom diskursu sustav i numerička kontrola opreme za izgradnju, je na temelju "CNC Strojna obrada" i "CNC gradnja"

Uvozimo i numeričko upravljanje udarac za poziv TRUMPF. To je pun-automatski ploča kuca CNC probijanje uvezene iz u Njemačkoj. Svaki komad umjetnosti Izrezbaren od aluminijske ploče su među pojedincima, povećava umjetničke elemente za izgradnju ukras. To se odnosi na unutarnje i vanjske zavjese zid ukras i spuštenog stropa. Postaje vruće trendove za moderne ukras.


1、pop zakoviceHollow Out Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、Alum nosač

3、Foam

4、Aluminum nosači ploča

5、self dodirom vijak

6、Sealant

7、Square čelične cijevi

8、Angle čelik

9、set vijaka

10、Expansion vijak

Hollow Out Aluminum Cladding Panel-2.jpg


687dc00d-50bb-454d-9830-55d3ee1b7519.jpg 佛山图书馆新馆 (1).jpg

佛山图书馆新馆 (2).jpg 佛山图书馆新馆 (3).jpg镂空铝单板 (3).jpg


Upit