Zakrivljena ploča za oblaganje od aluminija

Zakrivljena ploča za oblaganje od aluminija

Specifikacija: prilagođeno

Debljina: obično 2,0-3,0 mm

Obrada površine: obložena poliesterskim prahom, PVDF obložena, tiskanje termalnim prijenosom, tretman s mramornim učinkom

Sirovina: legura aluminija 1100, 3003, 5257, 6061

Zemlja porijekla: Guangdong Kina

Detalji o proizvodu

Aluminijska ploča od zakrivljenog obloga je način postizanja lukog i višeslojnog dizajna prostora. Širok izbor boja, površinski obrađivanje i izbor zakrivljenosti, čini luk-oblika aluminijska ploča za oblaganje postaje budućim trendom. Aluminijska ploča sa zakrivljenim pokrovom je s tri luk-oblikovana luka, lukom i valom, može biti izrađena kao perforirana zvučna ploča ili ravna ploča.

Kombinacija zakrivljenih linija od aluminija i boja ne samo da pokazuje izvedbu ravne linije, nego također može imati više performansi i stil.

Različiti zahtjevi za projektima nisu isti, tako da su procesi obrade i metode obrade još složeniji, zahtjevi opreme za obradu i dizajnerski zahtjevi dizajna su vrlo visoki, potrebni proizvođači imaju snagu za proizvodnju.

Njegov jedinstveni stil u dizajnu i raznovrsni oblik ispunjava fasada. Vanjska ploča od aluminijskog obloga postaje veličanstven i elegantan ukrasni materijal za novu veliku vanjsku konstrukciju. i tvrtka Bahe ima moć da to postigne.


1, pop Curved Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2, Alum nosač

3. Pjena

4, Aluminijska ploča za oblaganje

5, Samorezni vijak

6, brtvilo

7, Četverokutna cijev

8, kutni čelik

9, Postavite vijke

10, vijak za proširenje
Curved Aluminum Cladding Panel-2.jpg


6358302908309704302248263.jpg

Upit