Drvo zrno završeci aluminijske ploče

Drvo zrno završeci aluminijske ploče

Specifikacija: prilagođeno

Debljina: obično 1,5-3,0 mm

Površinska obrada: termalni ispis

Materijal: Aluminijska legura 1100, 3003, 5257, 6061 serije

Zemlja porijekla: Guangdong China

Detalji o proizvodu

Stepenice rukohvat je sredstvo za prijevoz pješaci pomoću pokretne trake. Materijali koji se koriste u rukohvat paket treba uzeti u obzir koordinacije i sigurnost za arhitektonsko projektiranje. Materijali koji se najčešće koriste na tržištu su drvo zrno završeci aluminijske ploče i inox ploča.  I dizalo ili stepenice rukohvat se jače koristiti.

Dizalo i rukohvat od aluminijske ploče preferira atipične aluminijski nosači ploča i drvo zrno aluminijske ploče proizvode, boje utakmice, pa i druge dijelove mogao spojiti zajedno, tako da unutarnji prostor linije izgledati tečnost i integritet.

Drvo zrno završeci aluminijskih ploča koristi potpuna instalacija, Okvirni sustav je izravno povezan s aluminijske ploče kako bi se osigurala stabilnost i neće biti lako pasti i može biti dizajniran da bude drugačije svjetlo tenk, dekorativni efekt je jako dobar. Drvo zrno aluminijskih ploča postala novi materijal uređenje zaštite okoliša i danas sve više i više projekata primjenjuju drvo zrno aluminijske ploče u moderne unutarnji i vanjski ukras.


1、Steel nosačWood grain Handrail Aluminum Panel-1.jpg


2、Expansion vijak


3、self dodirom vijak


4、Angel čelik


5、Countersunk zakovice


6、Alum nosač


7、Aluminum ploča

Wood grain Handrail Aluminum Panel-2.jpg


DSCN9649.JPG DSCN9651.JPG IMG_2774.JPG

IMG_2787.JPG  IMG_2788.JPG
15联系方式2.jpg


Upit