Aluminijska ploča s obrascem

Aluminijska ploča s obrascem

Specifikacija: prilagođeno

Debljina: obično 2,5-6,0 mm

Obrada površine: obložena poliesterskim prahom, PVDF obložena, tiskanje termalnim prijenosom, tretman s mramornim učinkom

Sirovina: legura aluminija 1100, 3003, 5257, 6061

Zemlja porijekla: Guangdong Kina

Detalji o proizvodu

Uzorak Ispisana aluminijska ploča je još jedan umjetnički proizvod nakon izbušene aluminijske ploče, atipična ploča od aluminija izlazi, uglavnom se uklapa na površinu ukrasnog, izgled je izuzetan, uzorci su bogati i tekstura boja je realna i jasna, koja zadovoljava različite zahtjeve umjetničkog izraza arhitektonskog ukrasa. Kroz zidne sheme dizajna za procesiranje i spajanje segmentacije, postiže se veliki učinak površine.

Metalni list aluminijskih ploča s uzorkom ispisa isti je kao i ostali tipovi aluminijskih ploča, metalni savijanje može se obrađivati ​​u različitim složenim oblicima.

Baheova međunarodna napredna oprema za obradu, materijali i zrela tehnologija mogla bi zadovoljiti različite građevinske projekte na aluminijskoj ploči potrebnih tiskanja umjetničkih elemenata, a istodobno je površinski uzorak detaljniji i trajan učinak.

Za površinsku obradu aluminija ploče s obrascima, najprije ćemo prskati osnovnu boju za prvi sloj, a zatim pomoću termalne tehnologije premazati željeni uzorak na aluminijsku ploču. Moglo bi se oblikovati uzorak slobodno, široko se koristi u suvremenom dekoriranju zbog svoje fleksibilne i jedinstvene značajke.


1: Kobilica ispod Aluminijski panel-1.jpg s uzorkom ispisa


2: Alum nosač


3: Vijci za bušenje


4: Brojčana zakovica


5: 2,0 mm aluminijska ploča


13 我们 的 工厂 3.jpg


15 联系 方式 2.jpg


Upit