Kuka na aluminijske ploče

Kuka na aluminijske ploče

Specifikacija: prilagođeno

Debljina: obično 1,5-3,0 mm

Površinska obrada: Poliester plastificiran, PVDF obložena, Termalni ispis, mramorni efekt liječenja

Materijal: Aluminijska legura 1100, 3003, 5257, 6061 serije

Zemlja porijekla: Guangdong China

Detalji o proizvodu

Kuka na aluminijski Panel je površina je ravna, s jednom smjeru paralelno kobilice kuka struktura. Ploče zajednički uredno kroz kobilicu, vrsta unutarnji aluminijski stropne ploče. To je s glatke površine, jednosmjerni paralelno zakačen kobilice struktura i jedinstven dizajn, je vrlo kontrole aktivnosti između ploča i osigurava razmak između ploča usko je ravna i glatka. Svaki komad ploče greben je jasno, različite širine mogu postići razne kombinacije.

Kuka na aluminijske ploče proizvod sustav je strukturiran, velikodušan i s kompaktnim aranžman, to moglo povećati prikaz prostora, osjeća jak modernom smislu. To je karakteristika vatrostalno, korozije, vlage-dokaz prednosti, i jednostavnu montažu i rastavljanje, jednostavna konstrukcija i održavanje.

Boja može se prilagoditi i perforirani kuka na unutarnji aluminijski nosači ploča je naširoko koristi u visok uredski prostor, bolnice, zračnih luka, klubovi, banke, trgovački centri, dvorane, eksperimentalni soba, izložbene dvorane i drugim mjestima.


1、8mm vješanje polaHook On Aluminum Panel-1.jpg


2、Hanging dijelovi 50 glavnih kobilice


3、Hanging dijelovi kuka na kobilice


4、50 glavni kobilice


5、Z-oblik kobilice


6、Hook na aluminijske ploče stropa

Hook On Aluminum Panel-2.jpg


IMG_6033.jpg  IMG_6132.jpg

广州云峰珠宝城.jpg  深圳滨海医院 (16).jpg
15联系方式2.jpg


Upit