Stupac aluminijski nosači ploča

Stupac aluminijski nosači ploča

Specifikacija: prilagođeno

Debljina: obično 2.0-3.0 mm

Površinska obrada: Poliester plastificiran, PVDF obložena, Termalni ispis, mramorni efekt liječenja

Materijal: Aluminijska legura 1100, 3003, 5257, 6061 serije

Zemlja porijekla: Guangdong China

Detalji o proizvodu

Stupac aluminijski nosači ploča je prilagođen za unutarnji i vanjski ukrasni stup. Stupac aluminijski nosači ploča je dobar luk u obliku ploča materijala. Može da ispuni zahtjeve dizajnera za različite oblike i uzorke. Ne može biti umjesto drugih materijala kao što su recikliranje karaktera i nema štete za okoliš. Osim toga, instalacija proizvoda je su mi izgledali i način, te osigurati razmak između ploča usko je ravna i glatka.

Unutarnja stupca aluminijski nosači ploča je glavni dio unutarnjeg uređenja, zbog materijalnih ograničenja tradicionalnog mramora, za stupac dekoracija stil monotono, stupac aluminijski nosači ploča s metalne izrade i bogate boje savršen riješiti ovaj problem. Tako uz vrhunske ekološke performanse i modeliranje procesa, stupac aluminijski nosači ploče se široko koristi. Prema različitim projektnim zahtjevima, mogu obrađivati u različite specifikacije i površini, rupa oblik, uzorak i savršen učinak svjetla.

Unutarnji stup aluminijske ploče je postići savršen način luk, oblik, šuplje dizajn. Se do 4 metra dužine i širine 1,5 metara, na ploči mogu se podijeliti na jedna polovica, trećina, četvrtina odbora prema različit unutarnji dizajn dekoracija zahtjevi.


1、pop zakoviceColumn Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、Alum nosač

3、Foam

4、Aluminum nosači ploča

5、self dodirom vijak

6、Sealant

7、Square čelične cijevi

8、Angel sleel

9、set vijaka

10、Expansion vijakColumn Aluminum Cladding Panel-2.jpg


IMG_0560.JPG  IMG_3169.JPGIMG_9893.JPG  包柱铝蜂窝铝板3 - 副本.jpg
15联系方式2.jpgUpit