PVDF obložena aluminijska ploča sa saćama

PVDF obložena aluminijska ploča sa saćama

Specifikacija: prilagoditi

Debljina: prilagođena

Obrada površine: PVDF obložena, premazana poliesterskim premazom, hermal transfer printing, tretman s mramornim učinkom

Sirovina: legura aluminija 1100, 3003, 5257, 6061

Zemlja porijekla: Guangdong Kina

Detalji o proizvodu

PVDF obložena aluminijska pločica panel tehnologija proizvodnje je iz zrakoplovne industrije. To je široko primjena u vanjskom zidnom ukrasu s dobrom izdržljivošću i velikom snagom. Aluminijska ploča sa štajerskom pločom nije samo izdržljiva, već također ima izvrsnu ravnost. Aluminijske ploče sa šupljim pločama mogu se sklopiti i fleksibilno, kao i imati dobru obradu. Osim toga, za vaš zahtjev postoje i razni tretmani površine. Ploča uglavnom prihvaća fluorokarbon ploče prevučene aluminijske ploče. Kritična točka za fluorokarbon pre-roll premazane aluminijske ploče je da se koristi tehnika kontinuiranog valjanja premazivanje proces, premaz aluminijske ploče je jednokratna završiti. Dakle, s izvrsnim ravnim premazom, pozitivnom kvalitetom, mogao bi dugo trajati zid vanjskih zidova zgrada. Nakon dugo vremena biti izložen suncu i kiši ili industrijskom otpadnom plinu onečišćenja, očito može naći da je

Aluminijski paneli pre-roll premazivanja su svjetliji od aluminijskih ploča s premazom za prskanje, koji ima dobru prianjanje i otpornost na vremenske uvjete.

PVDF obložene aluminijske ploče sa štajerskom pločom imaju: 1, vatru 2, otporne na koroziju 3, zaštitu okoliša 4, visoki stupanj ravne 5, lako se rastavljaju i montiraju.


PVDF obložena aluminijska ploča sa štajom-1.jpg

PVDF premazan aluminijskim saćastim panelom-2.jpg


FILE0000 (2369).jpgFILE0000 (2408) .jpg

蜂窝铝板.jpg氟碳蜂窝铝板.png广州云峰珠宝城 (11).jpg11 我们 的 工厂 标题 .jpg
Upit