Perforirani pocinčanog čelika strop

Perforirani pocinčanog čelika strop

Specifikacija: prilagođeno

Debljina: obično 1,0-1,5 mm

Površinska obrada: Poliester puder, PVDF obložena

Materijal: Aluminijska legura 1100, 3003, 5257, 6061 serije

Zemlja porijekla: Guangdong China

Detalji o proizvodu

Perforirani pocinčanog čelika strop je dostojanstven, strukturirana, s visoka tvrdoća, visoka stabilnost, i će otpasti s vremenom. Pocinčani čelični stropni sustav izgleda debela, i visoka glatkoća. Ima dva uzoraka. Jedan je običan i drugi je probodena. Perforirani ima stil oko držite, trg držite prizmatičko rodila rupu, pravokutnik, šljiva rupu, itd. Osim toga, mogu se prilagoditi za specifikaciju i boja.

Perforirani pocinčanog čelika strop može biti gotova površina puder, prskanje boje ili pvdf boja obložena. Ljudi mogu birati odgovarajuće boje način na temelju stvarnog korištenja okoliša.

Perforirani pocinčanog čelika strop zauzima sve više i više na tržištu dionica u budućnosti. Prema nacionalnoj energetskoj strategiji, pocinčanog čelika ploča se koristi zbog željeza resursa i čeličnih ploča namjera je bolji od aluminija. Na međunarodnom tržištu, Perforated pocinčanog čelika strop se primjenjuje u visoke razine web-mjesta za lijepa i ravna površina. Iako visoki standard za stropne dekoracije, ali Perforated pocinčani čelik strop i upoznali potražnje.

Bahe tvrtka izazove najtežih tehnika strop stan i kao ogledalo. Izrada stropa uz vrhunsku tehnologiju, dobro postrojenje i godina iskustva, Bahe tvrtka proizvod može stajati test vremena.


1、8mm vješanje polaperforated galvanised steel ceiling-1.jpg

 

2、Hanging dijelovi 50 glavnih kobilice


3、50 glavni kobilice


4、Hanging dijelove Z-oblika kobilice


5、Z-oblik kobilice


6、Z-oblik aluminijske strop


perforated galvanised steel ceiling-2.jpg


钢板天花 (1).jpg

钢板天花 (2).JPG
16 联系信息3.jpg


Upit