Strop s vodom

Strop s vodom

Specifikacija: prilagođeno

Debljina: obično 0,8-1,2 mm

Obrada površine: premazan poliesterskim prahom, tiskanje termalnim prijenosom

Sirovina: legura aluminija 1100, 3003, 5257, 6061

Zemlja porijekla: Guangdong Kina

Detalji o proizvodu

Stropni zaslon kapljice vode voli prekrasne kišne kapi u zraku. Struktura je jednostavna, izrađena od aluminija ekstruzijskim modelima, teško je i ravno je dobro. Instalacijska struktura je klipna struktura kobilice. Ovaj linearni metalni strop ima prednosti jedinstvene visine, urednog rasporeda i vidljive strukture. To se obično odnosi na trgovački centar.

Stropni vodeni zaslon ima praktični sustav instalacije, lako je ugraditi i popraviti skrivenu opremu za gašenje požara, klimatizacijsku opremu i uređaj za svjetiljke. Ova vrsta stropa široko se koristi na javnom i otvorenom mjestu, kao što su metro stanice, supermarket, zračna luka, zabava, izložbena dvorana i tako dalje.

Strop stropa za ispuštanje vode ima prednosti jasne linije, svijetlog sustava, različitih boja i jakog osjećaja vida. Može se prilagoditi različitoj visini na temelju vaše potrebe.

Tvrtka Bahe čini nevjerojatnom stropu kapljice vode koja je fleksibilna za održavanje. Strop može sakriti kobilicu i druge sadržaje koji čine kratak i moderan efekt.


kapljica vode strop-1.jpgkapljica vode strop-2.jpg


广州保利国际贸易中心4.JPG广州保利国际贸易中心8.jpg

Upit