Zakrivljena pregradom aluminija strop

Zakrivljena pregradom aluminija strop

Specifikacija: prilagođeno

Debljina: obično 2.0-3.0 mm

Površinska obrada: Poliester puder, Termalni ispis

Materijal: Aluminijska legura 1100, 3003, 5257, 6061 serije

Zemlja porijekla: Guangdong China

Detalji o proizvodu

Zakrivljena pregradom aluminija strop ima lijep izgled. To se može kombinirati s različitim dekorativni stil, stvoriti drugačiji vizualni efekt. Plafon je pogodan za strop i zid ukras. To je jednostavan za instalaciju i kompatibilan s drugim materijalima. Metalnom pregradom strop je izvanredan posebno zakrivljenih oblika, koje se može prilagoditi za bilo koje zakrivljene efekt koji želite. To možeš umjetnički efekt i stvoriti zgrade veličanstveni.

Zakrivljena pregradom aluminija strop je naširoko koristi u strop i pozadini zid ukras. Jedinstven učinak je pogodno za trgovački centar i izložbena dvorana, itd.

U odnosu na stan atipične aluminijski nosači ploče, zakrivljena pregradom aluminija strop pokazuje umjetnički efekt prema različite specifikacije i dužini prostora više prostranost.

Zakrivljena pregradom aluminija stropa mogu se sastojati od drugačiji stil temelji se na različitim izborom boja. Vrhunski vizualni efekt zadovoljava dizajnerski poseban pojam. Strop je popularan zbog svoje karakteristične otporan na vatru, dobro prozračivanje i trajnosti.

Zakrivljena pregradom aluminija strop je preporučeno od strane dizajnera i pojavljuju se u najmonumentalnijih građevina.


1、8mm vješanje polacurved baffle aluminum ceiling-1.jpg


2、The kobilica od U-oblik aluminijske pregradom


3、U-oblik aluminijske pregradom krovne
curved baffle aluminum ceiling-2.jpg


4.jpg  广州市新图书馆 (3).jpg

广州市新图书馆7.jpg 广州太阳新天地3.jpg 广州太阳新天地4.jpg


Upit